Phinox Verbetermanagement en Interim-manager pagina afbeelding
Phinox Verbetermanagement en Interim-manager afbeelding boven

Training & Coaching

Tijdens interim- en verbetertrajecten zet PhiNox regelmatig training & coaching in om veranderingen te borgen in de organisatie. Bijvoorbeeld door uw werknemers de juiste vaardigheden aan te leren, waardoor de productiviteit omhoog gaat en de kwaliteit verbetert. Of door de teamleiders te coachen om anders te leren denken en effectiever om te gaan met targets. Training & coaching zijn bovendien ook uitstekende instrumenten om kennis en ideeën uit te wisselen en teams op één lijn te krijgen.

Een training of workshop van PhiNox wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf en toegesneden op uw wensen en het uiteindelijke doel. Daarbij zorgen PhiNox’ jarenlange ervaring in tal van organisaties en diverse bedrijfstakken en de uitgebreide kennis van de Lean Six Sigma methodiek voor een praktisch ingestoken training. De opgedane kennis en vaardigheden kunnen de deelnemers direct in praktijk brengen tijdens het verbetertraject.

Wilt u weten hoe PhiNox training & coaching kan inzetten in een verbetertraject of tijdens een interim-klus? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, en kijk ook eens bij vaardigheden.